Sista april.

Hejhej!
Idag har jag inte gjort så mycket, laddat ner några låtar till mobilen och jagat en ekorre med kameran.
Senare ikväll ska jag nog vara med Jessica och Rebecka :) Och imorgon åker jag mamma och pappa till Spanien! Det ska bli superkul, hoppas att vi får tur med vädret också, när jag kollade sist på vädret såg det inte ut som att det skulle bli så jättebra men det kanske ändrar sig, hoppas jag!
Vi kommer hem den 10 maj igen och den 12 maj åker vi på konfaläger, så nu kommer det inte bli något blogginlägg på länge, men jag tror ni klarar er ;) Jag lägger in ett inlägg efter att jag varit i Spanien såklart! Men hej så länge så ses vi den 10 maj igen! :)


Lördag.

Hejsvejs!
Hela lördagen har jag spenderat tillsammans med Rebecka. Vi har mest fotat, suttit vid datorn, fotat, suttit vid tvn och fotat igen, haha. Så många bilder blev det! ;)
Åh, nu är det bara en vecka kvar innan vi åker till Spanien, jag brukar inte vara så nervös över att flyga men jag börjar faktiskt bli det nu... Men aja, nu kommer iaf några bilder från dagen! :)
Filmkväll!

Min nya kamera kom i torsdags, så jag passade på att ta med den på Emmas tjejkväll som var igår, kvällen var toppen med massor av skratt. Det började med lite tacos sen spelade vi kubb, sen blev det filmtime! 

Ett stort grattis till Emma som fyller år idag! :)


Här har vi brudarna! :)
Här har vi Karin och Emma som gråter till filmen, jag har aldrig sett någon som gråtit så mycket över en film!