Till Riga!

Klockan sex imorse gick flyget från Sveg till Arlanda. Det var ett litet plan, nästan lite skrämmande litet då man faktiskt kunde se ut genom " förarfönstret " eller vad man nu kallar det. Piloterna var inte svenska, så trots att jag lyssnade noga kunde jag inte höra vad de skrattade åt där framme, men jag var ganska nyfiken. Med oss hade vi mekanikern, förklarade en utav piloterna och pekade på en lustig liten man i rolig mössa, ska jag vara ärlig så vet jag inte om det kändes särskilt betryggande att ha honom där.

Jag måste säga att jag var nervös under den flygningen, ibland tänker jag nog lite för mycket och ibland lite för lite också för den delen. Men allt gick bra trots allt, flygbytet på Arlanda också efter många om och men, och nu är jag framme i Riga och har tillbringat dagen tillsammans med systeryster, vi har käkat, varit på en av hennes lektioner och gått på bio. Kort och gott! :)
God natt!

Bästa måndagsmorgonen på länge

Hur skönt är det inte att slippa bli väckt av en väckarklocka, och istället vakna av att man faktiskt inte behöver mera sömn? Det är inte ofta det händer en måndag. Men nu är det äntligen lov! Jag har sett fram emot det här lovet sen första skoldagen efter sommarlovet. 
 
Idag ska jag inte göra någonting, men imorgon är en biljett till Riga bokad. Jag måste erkänna att jag är nervös. Jag har ju åkt själv en gång innan. Men då flög jag inte från Arlanda, utan en liten pytteliten flygplats, Skavsta. Därför blir den här resan något helt annat, men när jag klarat av den har jag gett mig själv många vuxenpoäng, haha.