Provspelning, så gick det till!

Hej!
Jag har ju glömt att berätta hur det var på castingen. Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, jag hade tänkt mig att få en smärre panikångestattack, men det klarade jag mig ifrån!

Två unga kvinnor hämtade mig i väntrummet, den ena visade sig vara regissören och den andra författaren till boken. De visade mig in till ett litet ljust rum, där fanns bara ett bord och tre stolar. Så fort vi satt oss börjar regissören fråga frågor om mig och om rollen. Författaren antecknar i samma takt som jag svarar.
Slutligen fick jag spela upp en snutt från manuset tillsammans med författaren. Det kändes förvånansvärt naturligt, för att vara första gången.

Nu undrar ni nog om jag fick rollen eller inte? Nej, det gjorde jag inte. Den blev tillsatt någon annan, men det är jag inte det minsta besviken över. Det kändes som en jättefin erfarenhet, och nu har jag ju en aning om hur det går till också.
Men vet ni vad? Trots att jag inte fick huvudrollen i filmen så går jag inte därifrån helt lottlös, jag får ändå vara men i filmen som en biroll eller som statist.

Den stora dagen

Imorgon är det dags för provspelning! Jag är inte så nervös just nu faktiskt, men det beror nog på att det fortfarande känns så overkligt. Imorgon när jag insett att det är på riktigt kommer jag förmodligen att vara dödsnervös.
Jag kommer vara rädd att göra bort mig totalt, går det dåligt vet jag hur arg och besviken jag kommer vara på mig själv nu när jag väl fått den här chansen.
Nu ska jag öva! Hejsvejs!

Med en gnutta tur

Hejsan! 
Min dator har pajat, därav tystheten på bloggen. Men just nu lånar jag pappas dator.
   Jag har varit lättåtkomlig för oturen den senaste tiden, men hoppas på att det snart vänder. Mannen jag " köpte " kameran av är nu anmäld, så med en gnutta tur får jag tillbaka mina pengar och med lite mera tur kanske min dator  får för sig att starta igen.
   Jag tänkte anmäla mig till ett sångläger igår också, det skulle vara över sportlovsveckorna sju, åtta och nio. Precis när jag tänkt anmäla mig slog det mig att vi i Härjedalen har sportlov vecka tio, så då var ju det kört... Åh. Ingen som kommer ihåg oss härjedalingar? Typiskt.
 
Igår tillbringade jag iallafall hela dagen på riskettan ( en kurs man måste gå för att ta körkort
Det roligaste någonsin var då vi var klara och skulle gå ut och vänta på skjutsen hem, en thailändare hade varit med på kursen och hon gick nu ensam mot en bil, startade den och körde iväg. Kvar stod vi alldeles förbryllade. Hon var ju med på kursen för att ta körkort? haha! Lite senare när vi hunnit smälta det hela gick det upp för oss att hon kanske hade ett tahiländskt körkort sedan innan och var nu tvungen att ta ett nytt svenskt körkot. Men innan den tanken slog oss var vi helt chockade, haha!
 
Vet ni att jag får ta körkort om 55 dagar? Jag är faktiskt 18 då. Inte för att jag kommer att hinna ta körkort precis då, men jag får faktiskt.