Min första skoldag

Hallå!
Är hemma igen efter den första skoldagen, fått schemat. Vilket inte såg allt för roligt ut, slutar inte förän klockan fem på måndagar! Huva. Men som tur är har skoldagarna förändrats lite sen förra året, ingen historia eller natur längre, och så ska vi läsa om kommunikation mellan människor. Det är också några nya i klassen, så det är lite nytt iallafall, vilket känns väldigt bra!
 
Nu ska jag titta på " Danspalatset playa del sol " och " Svenska Hollywoodfruar " och sen ska jag sova, 
God natt!
 

" Gudomligt snäll " ord som värmer

Hejhej!
Dagens minnesstund var lika hemsk som jag hade räknat med, eller nej. Hemskare faktiskt. Nästan alla grät, man blir så himla tagen av allas känslor.
Kvinnan som höll i talet ibörjan av gudstjänsten pratade med gråten i halsen och ibland kunde man höra hur gråten nästan tog överhanden. 
 
Efter att ha varit i kyrkan gick jag åter igen till Mobacka och gamlingarna, en utav damerna frågade mig om jag kunde komma tillbaka idag för att prata om gudstjänsten, och jag lovade att göra det.
Efter att jag varit där kände jag att det kanske skulle vara orättvist att bara hälsa på en utav dem igen, så jag gjorde samma sak som igår och knackade på hos de andra damerna också. Hos Gunhild blev jag kvar länge, hon pratar och berättar. Och det finns nog ingen som har så mycket humor som hon, tro mig.
 
Efter att ha knackat på hos Gunhild gick jag vidare till Ruts rum, Rut som är världens kanske goaste och snällaste människa. Hon sa att hon saknar mig och att hon vill ha mig tillbaka på ålderdomshemmet igen, hon la sedan till " Du är ju så gudomligt snäll "

Söndag

Hejsan!
Idag har jag varit och hälsat på hos mina gamla vänner på ålderdomshemmet, åh vad jag tycker om dem! Det är inte ofta som man känner sig så uppskattad som när man är där, de blir så glada när det är någon som kommer och hälsar på. En utav damerna jag hälsade på idag sa " Jag trodde inte att du skulle komma och hälsa på " och jag säger att jag faktiskt hade lovat att göra det. Då fortsätter hon " Ja, men det är så många som sviker. Det värmer gott att någon bryr sig om de gamla "  Sedan tar hon ett hårt grepp om min hand.  Jag kommer snart tillbaka, det har jag lovat dem.
 
Imorgon är det ju första dagen i skolan, men jag har bestämt mig för att gå på minnesstunden för Emma istället, känns viktigare. Jag tror inte att jag missar så mycket första dagen iallafall.