Dansrepetition

Flavia på kulturcentrumet undrade om jag ville fota henne och hennes dansare på deras repetition ikväll, vilket jag gärna ställde upp på! Det var riktigt roligt,och gud vad duktiga de är. Helt galet. När de "ålade" sig på golvet tillsammans som en boll såg det ut som om deras kroppar var ett med varandra ungefär och de liksom flöt över golvet hela tiden. Det såg nästan enkelt ut, men hade jag försökt göra samma sak hade det varken varit så snyggt eller ljudlöst. Mig hade man nog kunnat jämföra med en valross som skuttar runt på golvet, både till synen och på grund av ljudet jag skulle föra, haha. 
    Övade balett med Flavia förut, hon nämnde någonting om att jag var en blandning mellan en häst och en häckhopperska när jag utövade mina baletthopp, men det var märkligt sa hon, jag lät varken som en häst eller som en som hoppar häck när jag landade på marken...Utan mer som en elefant. Ja balett kanske inte riktigt var min grej.
 
Det blev tusentals bilder tagna ikväll orkar inte ens kolla igenom alla, så här kommer några få!
 
 
 
 
 
 

Intagningsprov

 Söker förbrilt efter folkhögskolor, och tänkte att man kanske skulle välja till extra piano. Då måste man spela ett stycke på intagningsprovet. De gav tips på bra stycken att öva inför just det. Jag inser att jag har endel att göra framöver.

 
 
 
 

Min jul

Den här julhelgen har varit himla bra, fint sällskap, mysig julotta på juldagsmorgonen och så fick jag som grädde på moset väldigt fina julklappar också. Någonting annat jag också kommer att komma ihåg från dehär året är då vi sjöng på ålderdomshemmet här i Lillhärdal på julaftonen. Det var jätteroligt att få träffa alla gubbar och tanter igen, jag har saknat dem och det inser jag mera då, när vi ses. Det var så himla fint att få sjunga för dem, jag vet hur glada det blir utav det och att få krama om dem. Jag blev lycklig innombords då Rut sken upp som en sol samtidigt som hon la armarna omkring mig, och då jag satte mig bredvid Gunhild som genast la sin hand i ett hårt grepp om min. blir jag lycklig. Eftersom att de visar sådan stor uppskattning, det får mig att känna mig som en lite bättre människa. Men så brister hjärtat lite för varje gång jag måste vända mig om och gå.
 
En liten bild från julottan