Måndag

Det var ett tag sedan jag skrev nu, närmare bestämt två veckor sedan. Jag funderar på vad det är ni egentligen missat, inte särskilt mycket har hänt under den här tiden men jag har sökt in på en folkhögskola! Jazzlinjen i Skurup, längst ner i Skåne. Men jag tänker söka på fler ställen, eftersom att det är svårt att komma in på nästan alla folkhögskolor. Ikväll ska jag skicka in en ansökan till Geijerskolans afrolinje i Värmland och Härnösands klassiska linje. Så hoppas jag att jag kommer in på någon utav dem. Om inte, ja då vet jag inte vad jag gör.
    Jag har ju faktiskt fått jobb också! På ica i Sveg! Jag får förhoppningsvis börja snart, så att jag får lite extra kosing.
 
 

Söndag

Min helg har varit riktigt bra, i fredags bokade Rebecka, Hanna och jag biljetter till Spanien i maj, det ska bli hur kul som helst! Jag kommer ju att längta ihjäl mig innan dess. Hinner putsa endel på min redan fulljädrade spanska.
  Igår, lördag var mamma, Petra och jag på två konserter här i Härdal. Kulturcentrum har haft en festival i helgen. Båda konserter var mycket bra, men den sista vi såg. Tre musikanter, en som spelade någon sorts flöjt, en annan gitarr och den tredje på en gadulka, en bulgarisk fiol av något slag. Jäklar! Vad duktiga de var, makalöst. Tror faktiskt inte jag sett något bättre. Musiken kanske inte var riktigt min smak, bulgarisk folkjazz, men det var så himla roliigt att se! Han på gadulkan satt helt oberört och spelade hur svåra stycken som helst, tittade på de andra två och log och skrattade mest hela tiden. 
    De tre musikerna var tydligen väldigt kända i Bulgarien och med sig hade de Bulgariens ambassadör som inledde konserten med några ord. Jag har aldrig sett någonting liknande, och jag kan inte heller förklara det. Det måste upplevas helt enkelt. Så jäkla bra.