Måndag

Hejsan!
Idag har jag haft en sån där latdag, vilket jag har ganska ofta. Men den här dagen har jag verkligen inte gjort någonting alls. Bara suttit ut tiden. Men imorgon tar jag, Bella och Lotta bussen till Östersund. Det blir superbra!
 
Slog mig precis att skolan börjar snart, jag vill inte. Vill inte! 
Än så länge har jag inte gjort någonting, jag satte plant, var på peace and love efter det jobbade jag igen och nu, nu har nästan hela sommarlovet försvunnit. Som tur är har jag någnting planerat iallafall och det är en resa till Budapest den 12 Augusti med familjen, sen dröjer det inte länge innan vi ska till Berlin med skolan. Skönt att komma bort, om så bara för någon dag. Jag är trött på att se samma ansikten var jag än går, jag vill se någonting nytt.
 
 

Första doppet!

Hejsan!
Såg att finvädret bara skulle stanna över dagen, så efter att jag och mamma varit i Sveg och käkat på nyan bestämde jag mig för att göra årets första dopp. 
 

Söndag

Hej!
Igår bestämde jag, Petra och mamma oss för att tillbringa natten i Orrmo, mysigt! På morgon vaknade vi till ljudet av fågelkvitter och vågor som slog mot sanden, inte dumt alls!