Efterklok

Hejsan!
Förlåt för att det inte blivit några inlägg den senaste tiden.
  I mitt liv står det lika stilla som det är här i Härdal, dagarna går in i varandra. Jag har två små nyheter iallafall, en bra och en dålig förstås. Jag börjar med den bra, det är att jag faktiskt fått tillbaka min lagade dator, toppen! Nu kan jag kanske lämna in mina skoluppgifter lite tidigare. Men slutligen till den dåliga, jag har misst allt som innan legat på datorn. Det vill säga, skoluppgifter och sånt. Men de jag tänker på mest är mina bilder, bilderna från Berlin, Budapest och alla andra saker vi gjort under året. Sånt här kan jag bli så jävla arg på, varför köpte jag ingen hårddisk innan datajäveln gick sönder? FAAAN. Vet ni vad? Jag är alltid så himla efterklok.

Rävbesök!

Lyckades få över bilderna från kameran till datorn, så nu tänkte jag visa er bilderna från gårdagens skotertur då räven kom och hälsade på.
 

Otursnisse

Hej! 
Igår tog vi en tur till Ryflon, en räv tittade förbi när vi var där också. Jag tog en massa bilder, som jag nu inte får in till pappas dator, det står att det är något fel på minneskortet, åh!
   Min dator är lagad och tillbakaskickad för längesen, men var är den? Verkar som den har kommit på villovägar, eller att någon tagit den. Och polisen har inte börjat med någon utredning på den försvunna kameran heller. Kan oturen sluta förfölja mig nu?
 
Bilderna från Ryflon kanske ni får se sen, om jag nu lyckas få in dem till datorn.