Snöyra

Då var det dags för årets snöyra, iår var det skotercross tävlingar vilket var mycket bättre än de senaste årens skoteruppvisningar.
Jag åkte dit tillsammans med Tove, kikade lite på åkandet och sen åkte vi iväg ett gäng för att själva köra lite skoter, förutom blåsten så var det en riktigt fin dag!
Jag, Maria och Tove tippade två gånger också, haha!

24 Februari

Hej!
Som alla redan förstått så är fredagen min favoritdag, men det är också den veckodag som ligger närmast måndagen, veckans absolut värsta dag.
Men just den här kommande måndagen ska jag åka till Östersund.
Eftersom att jag har väldigt svårt att konsentrera mig i skolan och har svårt för vissa ämnen ska man nu se efter om jag har någon form av diagnos. Så det jag ska göra i Östersund är några tester, vilket jag var där och gjorde igår också men det behövs mer än bara en besökstid för att få fram ett svar, därför ska jag även dit måndagen därpå.


Många kanske tycker att det skulle kännas tungt att få en diagnos, men jag känner inte alls så. Istället vet jag då orsaken till mina svårigheter.
Det skulle faktiskt vara lite som en lättnad. 

Mina svårigheter i skolan har alltid funnits där, men nu när jag börjat gymnasiet blir det mera påtagligt.
Jag sökte på internet i höstas för att leta en diagnos som passade mig och läste slutligen om ADD, det var som om allt som stod där handlade om mig.
Samtidigt som man blir förbannad över att man känner igen sig så mycket i texten stiger en lättnadskänsla.

Lördag

Hej!
Idag var jag Nicke och Marcus iväg på ett eftermiddags åk i björnriket, bortsett från det dåliga vädret har det varit en riktig lyckad dag!