Ett minne för livet

Att få vara med på inspelningen utav Skavlan måste ha varit världens bästa födelsedagspresent. Och tro det eller ej, men jag tycker om Fredrik ännu mera nu. Han pratade med publiken både innan och efter inspelningen, gav ut skavlanmuggar efteråt och var bara så himla charmig! 
Får lite ångest över att jag inte kan åka dit på alla andra inspelningar, man missar så mycket när man bara ser programmet,haha. Har ni chansen att vara med på inspelningen, ta den! 
 
Gjorde mina klasskamrater lite avundsjuka också, eftersom bandet The Lumineers gästade i veckans program. 
Vill ni se programmet? Då kan ni klicka in på svt.se 
 

Mot Stockholm!

I onsdags tog jag tåget mot Stockholm och mötte upp Petra på arlanda. Vi checkade sedan  in på hotellet, och torsdagen bestod först utav shopping, men sedan var det dags för att se på Skavlan. Innan vi skulle möta upp någon från produktionen i tv-huset satt vi och väntade i deras café. Utan att vi visste om det då så satt vi vid en utav Skavlans gäster, en utav männen i monty python. Jag skojade om det medan vi satt där, eftersom att han var engelsman och satt vid en norrman, men jag tänkte inte mera på det förän jag såg honom igen i en utav Skavlans fotöljer. Inne på tv-huset såg vi också Niklas från Skavlan ( Han som intervjuar människor på stan ) Han gick förbi medan vi satt och fikade. Kul! 
 
 

18 årsdagen!

Hejsan!
Min 18 årsdag firades först med tårta och presentöppning här hemma. Petra ville också vara med så henne skypeade vi med under tiden. Det var mysigt och jag är himla glad över presenterna som jag fick. Av familjen fick jag bland annat en fallskärmshoppning i Borlänge i sommar, men inte nog med det. På onsdag ska jag till Stockholm, ska få se när de spelar in Skavlan! Och kanske kanske kanske får jag åtminstone hälsa på honom efteråt, det är ju obeskrivligt alltså.
   Utav faster, Sonia och Ove fick jag pengar, och det är ju också bland det bästa man kan få. Utav Nicke, min systers pojkvän fick jag ett par nya skidglasögon, med spegelglas dessutom. Som jag önskat mig! Jag som precis slarvat bort mina förra, perfekt! ;) Dehär lovar jag att jag ska hålla lite bättre koll på.
 
Ja, som ni förstår hade jag det bra på min födelsedag men den blev faktisk ännu bättre. Jag kände mig bättre i min förkylning i lördags och bestämde mig för att vara med på spelningen, och det var första gången jag inte var ett dugg nervös, så himla skönt. Så efter en ganska lyckad kväll i Sveg drog vi tillbaka till Härdal, då tog jag faktiskt en cider inne på Gurra´s, bara för att jag kan liksom.